اجراي مصوبات گردشگري نيازمند عزم جدي است

به گزارش ميراث آريا(chtn)،رحمت عباس نژاد گفت: مسئولان ارشد استان‌ها و نمايندگان اين سه استان در مجلس شوراي اسلامي و شوراي اسلامي استان‌هاي بايد پيگير باشند تا زمينه توسعه در بخش گردشگري فراهم شود.

وي افزود: هدف از برگزاري اين جلسه ارزش دادن به فرمايش‌هاي رهبر معظم انقلاب است که فرمودند «بايد از دريا و جنگل بهره برداري مطلوب شود».

رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران تصريح کرد: سه استان شمالي کشور از لحاظ فرهنگي، جغرافيايي و اقتصادي وجه مشترکي دارند که مطالعات باستان شناسي نشان مي‌دهد اين کرانه يک کريدور فرهنگي بين دنياي شرق و فرهنگ‌ها و تمدن ها از يک سوي و از طرف ديگر بين دنياي غرب مرتبط کرده و اين امر داراي قدمت زيادي است.

وي اظهار داشت:عظيم ترين مهاجرت‌هايي را که در هزاره دوم در حوالي شرق وغرب اين مناطق بوجود آورده جمعيت فراواني را به اين کرانه کشانده است.

عباس نژاد يادآور شد: 14 آبان روز مازندران به ثبت رسيده و از 14 تا 21 آبان به عنوان هفته اين استان فعاليت‌هاي فرهنگي، گردشگري و اقتصادي اين استان براي توسعه بيش از گذشته مورد توجه قرار مي‌گيرد.

وي با بيان اينکه دولت نهم توجه ويژه اي به توسعه صنعت گردشگري دارد، افزود: در دو سفر هيأت دولت بيش از 200 منطقه نمونه گردشگري در استان‌هاي شمالي کشور مصوب شد که حدود20 درصد مناطق گردشگري را شامل مي‌شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان مازندران ايجاد پژوهشکده خزر و موزه باستان شناسي در رامسر را از اقدامات دولت نهم دانست و گفت: در اين نشست‌ها تمام توان‌هاي فرهنگي و استعدادهاي توسعه‌اي و گردشگري سه استان با ظرفيت هاي موجود مورد پيگيري قرار مي‌گيرند.

عباس نژاد خاطرنشان کرد:درياي خزر عرصه‌هاي طبيعي مهم و ظرفيت هاي موجود با استان‌هاي گيلان و گلستان مشترک بوده و مي‌طلبد راهبردها و استراتژي هاي مشترک در اين جلسات دنبال شود./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388081337